MASTERCLASS DE GUION “ELIGE TU PROPIA AVENTURA”

MASTERCLASS A CÀRREC D’ÁNGELA ARMERO

La guionista farà un recorregut per la seua trajectòria, intentant analitzar encerts i errors, comentant usos i costums de la professió, i algunes estratègies de supervivència. També reflexionarà sobre la relació dels escriptors amb la seua obra i l’aprenentatge continu del treball d’explicar històries, i de com fer-ho en diversos formats i diversos gèneres.

Ángela Armero és guionista de cine i televisió, autora teatral i novelista. Ha treballat en projectes de ficció per a algunes de les productores més importants: Videomedia, Bambú Pc, Prisa tv, Pentagrama Films, Big Bang Media, Tornasol Films, DLO, Boca Boca, Mediapro, Morena Films, Filmanova, Plano a Plano, Doble Filo i per a la productora de EEUU Helix Films.

Àngela està darrere de “Velvet”, “Hospital Central”, “MIR”, “Seis Hermanas”,”Ciega a Citas”, la tv movie “Alfonso, el Príncipe Maldito” i la película “El diario de Carlota”; les novel.es “Oliver y Max” (Nube de Tinta, sello de Penguin Random House, 2014), “Alexandra y las siete pruebas” (Edebé, 2012), “Velvet, el origen”, precuela narrativa de la sèrie (Ed. Planeta, 2015) i “Anochece en los Parques” (Ed. Montena, sello de PRH, 2016), amb la qual va guanyar el Premio Jaén de Narrativa Juvenil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.