SARA MANSANET

Sara Mansanet és la responsable de l’Aula de Cinema de la Universitat de València i directora del Festival Internacional de Mediometrajes de València La Cabina. Llicenciada en Història de  l’Art per la Universitat de València i màster en Gestió Cultural por la UPV, el seu desenvolupament professional en el sector audiovisual s’inicia en 2011 en Cinema Jove com a regidora, ajudant de programació, gestió de còpies i directora de producció d’aquest festival fins a 2017.

Ha coordinat també la producció de TEDx Ciutat Vella de València i de la serie radiofònica València Destroy: la historia no contada de la Ruta del Bakalao (Grupo PRISA), entre altres projectes.

Respecte a la seva activitat cinematogràfica recent, destaca el seu treball com a cap de producció del curtmetratge La Buena Fe (Begoña Soler), secretària de producció del llargmetratge La Banda (Roberto Bueso) -produït per Fernando Bovaira-, col·laboradora experta en cinema en el programa de ràdio matinal Al Ras de À Punt Mèdia i productora associada de la sèrie de televisió documental Terres de Cinema.

Actualment és també col·laboradora setmanal especialista en cinema a la Comunitat Valenciana a Directe de Levante Televisión i productora executiva del programa de ràdio setmanal de periodisme documental FOCUS, de À Punt Mèdia.

SaraMansanet
Fotografía de Laura Couto

DEBORAH MICHELETTI

Després de graduar-se en Drets Humans en Londres i treballar en diverses ONGs en Campanyes com Público Objetivo, en 2009 s’incorporà a la productora Los Sueños de la Hormiga Roja (Vivir de Pie, El Efecto K), on ha estat Cap de Relaciones Internacionals encarregant-se de promoció, difusió i festivals. Des de el 2014 s’ocupa de la distribució i àrea festivals de Tarannà Films. Es Co-Directora de la Bienal Internacional Dona i Cinema – Mujer y Cine – Woman and Film i promotora amb Giovanna Ribes del Programa Atenea per a l’ajuda a joves cineastes, de l’Asociación Dona i Cinema i organitzat pel IVC. Tantmateix, ha estat Coordinadora de Producció del Festival Internacional de Derechos Humanos de Valencia – HUMANS FEST fins la dècima edició.

Foto Debo HR.jpg

 

JAVIER MARCO

Javier Marco és director de cine, productor i editor espanyol. Els seus treballs han obtingut nombrosos premis i s’han projectat a les seccions oficials de festivals com Palm Springs, Cleveland, FICG Guadalajara y Leeds. El seu curtmetratge Uno (2018) va resultar guanyador en els festivals Rio de Janeiro Curta Cinema i Brussels Short film Festival, amb accés a la preselecció per a els Premis Òscar. També és llicenciat en Enginyeria de Telecomunicacions amb un postgrau en Direcció de Cine i Realització de TV. Actualment treballa en la preproducció del seu primer llargmetratge, Josefina.

Javier Marco

 

Jurat presidit per la regidor de Cultura Cristina Mora.