COCODRILO

DIRECCIÓ: Jorge Yúdice   DURADA: 5 minuts  INTÈRPRETS: Marta Bayarri, Alejandro Bordanove

Alícia, com cada vesprada, es prepara un te i veu el seu canal de youtube preferit: Victor Gaming. Un canal dedicat a videojocs de rol d’acció. Víctor, el youtuber, retransmet eixe dia un directe en el qual els fans poden fer-li preguntes. Alícia té una cosa molt important que dir-li.

Cocodrilo de Jorge Yudice Ficción.png

IPDENTICAL

DIRECCIÓ: Marcos Huertas  DURADA: 9 minuts   INTÈRPRETS: Manueña Vellés, William Miller

Anna viu en una distopia en la qual no hi ha propietat intel·lectual. Cansada de la realitat que l’envolta, inicia la recerca de l’única cançó original que recorda.

1534499045.993_poster.jpg

MAKUN: NO LLORES. DIBUJOS EN UN C.I.E.

DIRECCIÓ: Emilio Martí López  DURADA: 30 minuts

MAKUN és un documental animat sobre els Centres d’Internament d’Extrangers (C.I.E.s) en els quals, a Europa, tanquem a persones innocents, que passen mesos separades de les seves famílies malgrat no haver comés cap delicte.

1558952282.8932_poster

PATCHWORK

DIRECCIÓ: María Manero  DURADA:  8 minuts

Patchwork és la història de Loly, una dona d’uns 60 anys d’edat que necessita un trasplantament de fetge. Loly és ama de casa, artista, chef, psicòloga i mare. La història està contada des del punt de vista del donant. Quants òrgans cal reemplaçar per a deixar de ser tu mateix i començar a ser una altra persona?

Poster Patchwork Animación.jpg

CONFETI

DIRECCIÓ: Gema Judidías Cotino   DURADA: 6 minuts  INTÈRPRETS: Marcos Ruiz, Teo Vallet

Una jove parella té la seva primera cita a través d’una app per a  lligar. Ells són Andreu, un apassionat del valencià, i Bernat, un castellanoparlant que mai tragué el diccionari de valencià de la prestatgeria. Junts, potser ens demostren que l’idioma no és una barrera per a que sorgisca el … confeti.

1530372131.2716_poster

 

HUMANA, EL CUERPO FUERA DEL CUERPO

DIRECCIÓ: Josep María Gresa  DURADA: 14 minuts

Humana es una reflexió sobre la percepció de set dones sobre el seu propi cos. Ana, Meri, Ina, Sara, Joana, Rebeca i Mar accepten la proposta de la ceramista Sweet Sue de crear una vaixella mitjançant motlles de parts dels seus cossos amb les quals tinguen algun tipus de conflicte. A partir d’aquest plantejament trauen a la llum qüestions com el pas del temps, els cànons estètics, la genètica, el dolor físic, els complexes… Les peces de la vaixella resultants les enfronten a la visió que tenen del seu propi cos i provoquen distintes reaccions i conclusions.

cartel_corto

SNORKEL

DIRECCIÓ: Borja Soler  DURADA: 12 minuts  INTÈRPRETS: Israel Elejalde, Bruna González, Daniela Soneira, Eva Llorach, Juan Vinuesa, Alejandro Serrano, Iván Chavero.

Inés i la seva germana xicoteta, Júlia, estan de vacances fent el que més els agrada: snorkel. Cada nit a les vuit en punt les xiquetes es posen a prop de son pare i esperen. Sa mare sempre crida a eixa hora i saben que solament així poden estar segures que ell lis passarà el telèfon.

1557132334.9251_poster.jpg

EMBOLCALL

DIRACCIÓ:  Agustín Rubio  DURADA: 17 minuts  INTÈRPRETS: María Almudever, Carles González

Anna, una psicòloga, rep la primera visita de Martí, un adolescent aspirant a actor el comportament del qual s’ha tornat conflictiu des de fa un parell de mesos. Martí acudeix a consulta enviat pels seus pares i en contra de la seva voluntat.

Embolcall - Poster 01

TRANSCONCIENCIA

DIRECCIÓ: Ángel Pascual “Yelitö”   DURADA: 12 minuts

Quant es troben la consciència  la «conciència».

1556020319.9072_poster.jpg

ECHOES

DIRECCIÓ: Diana Acien Manzorro   DURADA: 6 minuts

ECHOES conta la història d’un deprimit operari de fàbrica que pateix un episodi de dissociació.

1560165213.1313_poster