JURATS QUARTMETRATGES 2020

AARÓN RODRÍGUEZ SERRANO

Aarón Rodríguez Serrano és membre de l’Associació Espanyola d’Historiadors del Cinema i de l’Associació d’Anàlisi Textual Trama&Fondo. Ha publicat diversos llibres sobre cinema, entre els quals destaquen Nanni Moretti (Cátedra, 2018), Espejos en Auschwitz: Apuntes sobre cine y holocausto (Editorial Shangrila, 2015) i Apocalipsis pop! El cine de las sociedades del malestar (Ed. Notorious, 2012). Escriu regularment en El antepenúltimo mohicano i Cine Divergente.

RAQUEL ANTÓN

Raquel Antón va ser becada en 2011 per la Fundació Antonio Gala per a joves creadors per a escriure la seua novel·la, El reloj de ceniza, tutoritzada pel famós escriptor. Ha treballat en sèries com a Derecho a Soñar (RTVE). En 2018 va guanyar el premi a millor guió en Quartmetratges amb la seua obra SPYGLASS, que competirà a Sitges enguany. En 2017, li van concedir les ajudes de guió del IVC, amb el seu llargmetratge La noche de los grillos. En 2019, va ser seleccionada en el programa DAMA AYUDA per a desenvolupar el seu llargmetratge de ficció: 23 de Junio.

EMILIO MARTÍ

Emilio Martí és animador, educador i arteterapeuta. El seu treball és reivindicatiu, experimental i tracta temàtiques socials. Entre les seues pel·lícules estan DESANIMADO (2011), el documental d’animació MARHABA (2016) i MAKUN (NO LLORES), un documental que anima els dibuixos de les parets d’un Centre d’Internament d’Estrangers amb testimoniatges de persones migrants. Aquest documental va guanyar el Premi a Millor Curtmetratge de la 36 edició de Quartmetratges.

Jurat presidit per la regidor de Cultura Cristina Mora.