ALEXIA GUILLOT

Alexia Guillot és llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de València. Posteriorment, cursa el màster de Gestió Cultural de la Universitat Politècnica de València. Treballa en producció, protocol en diferents festivals de cinema de València com La cabina i 10 sentidos. Codirigeix la plataforma de prescripció de cinema i sèries Las entendidas juntament amb Adriana Cabeza.

FRAN RUVIRA

Fran Ruvira és Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València i la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Es va iniciar en el món del cinema en guió, producció i direcció de diversos curtmetratges rodats en 16 mm. La seua òpera preval com a director i guionista, “Orson West”, és un film a cavall entre el documental i la ficció. En la seua filmografia trobem treballs on reflexiona sobre la literatura i el cinema com la pel·lícula col·lectiva “Ferida arrel: Maria Mercè- Marçal” on va reunir cineastes com Neus Ballús, Alba Sotorra, Laia Manresa, Lydia Zimmerman, Francesca Llopis…També ha dirigit i guionizat el documental experimental “Comala, comala”.
Ha desenvolupat la seua carrera en el camp de la investigació audiovisual a partir del Doctorat de Teoria, Anàlisi i Documentació Cinematogràfica de la UPF. A més, treballa com a docent de guió en diversos centres com la Universitat de València.
També ha guionizado i produït sèries documentals per a televisió com “Terres de Cinema” (À Punt Media) i desenvolupa diferents projectes com a guionista i analista de guió per a diverses productores.

MILA LUENGO

Mila Luengo, nascuda a Buenos Aires i Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València. Ha participat dins dels equips de producció en molts projectes tant de cinema com de televisió. Entre aquests, podem destacar produccions internacionals com “Exodus” de Ridley Scott, “Allied” de Robert Zemeckis i també produccions nacionals com la sèrie d´Atresmedia “Perdida” i “La Forastera” per a À Punt Mèdia on va exercir de cap de producció. També ha treballat en publicitat i en el documental “El hombre que embotelló el sol” de Nakamura Films.

Amb la seua productora, Wicker Films, ha signat diversos curts: “Distintos” que va a entrar en la preselecció dels Goya, “Un domingo cualquiera” on s´estrenava com a guionista i “Confeti”, codirigit junt amb Sergi Miralles, que fou nominat als Premis de l´Audiovisual Valencià. Actualment treballa en la producció d´un nou curtmetratges, alhora que prepara el que serà el seu primer llargmetratge de ficció.