MASTERCLASS

EL ROL DE LA DONA EN EL CINEMA DEL SEGLE XXI

Ponent Judith Colell, presenta Áurea Ortiz.

La situació de la dona al cinema de la indústria cinematogràfica no deixa de ser un reflex del que passa a la societat en altres àmbits. Actualment, la mitjana aproximada de presència femenina en els camps creatius del cinema i l’audiovisual es d’un 14%. Això significa que queda un llarg camí per recórrer. Un camí que no és impossible: experiències dutes a terme a països com Suècia ens mostren que sols és qüestió d’una mica de voluntat per iniciar, per pura justícia, aquests necessaris canvis.

♦ Dimecres 17 d’octubre 18:30h – Espai de Creació Jove.
♦ Inscripcions en quartmetratges@quartdepoblet.org
♦ Entrada gratüita

Judith Colell- Masterclass

Cofundadora de CIMA (Asociación de Mujeres Cineastas y Medios Audiovisuales) i membre de l’Acadèmia de Cinema, Judith Colell és directora, productora i guionista. Amb una llarga trajectòria cinematogràfica, on destaquen títols com Elisa K (2010) i Nosotras (2000) entre altres, és una lluitadora per la igualtat i la visibilitat de la dona a l’audiovisual espanyol.

L’acompanya Áurea Ortíz, professora d’Història de l’Art a la Universitat de València, crítica de cinema i tècnica en la Filmoteca de València.