Cloenda de Quartmetratges 2011

Moltes gràcies a totes i a tots per haver confiat en Quartmetratges, haver participat, col·laborat i gaudit amb nosaltres aquests dies tan intensos. Estem molt contents per l’èxit aconseguit en aquesta edició i tot això ha sigut gràcies a vosaltres.

Quartmetratges 2011 tanca aquesta edició però no les seues portes. Ens agradaria que us comunicareu amb nosaltres via web, facebook o Cremant Muses per poder escoltar les vostres crítiques, aportacions i propostes que ens ajuden a millorar el festival en pròximes edicions, no oblideu que sense vosaltres el festival seria impossible de concebre.

Enhorabona també les i els guanyadors, ja sabeu que podeu veure el palmarès  a la secció Quartmetratges 2011.

Us esperem  l’any que ve!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.