NIT TEMÀTICA

🔸𝐃𝐢𝐯𝐞𝐧𝐝𝐫𝐞𝐬, 𝟐𝟓 𝐝’𝐨𝐜𝐭𝐮𝐛𝐫𝐞 – 𝟐𝟎:𝟑𝟎 𝐡.
“𝐋𝐚 𝐧𝐢𝐭 𝐭𝐞𝐦𝐚̀𝐭𝐢𝐜𝐚” 𝐂𝐞𝐧𝐬𝐮𝐫𝐚 𝐢 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐢𝐜𝐢𝐨́

La clàssica secció de Quartmetratges “𝐋𝐚 𝐧𝐢𝐭 𝐭𝐞𝐦𝐚̀𝐭𝐢𝐜𝐚”, girarà enguany entorn a la 𝐌𝐞𝐦𝐨̀𝐫𝐢𝐚. Sota el títol 𝐂𝐞𝐧𝐬𝐮𝐫𝐚 𝐢 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐢𝐜𝐢𝐨́, programem una selecció de curtmetratges dels anys 70 combatius i crítics, realitzades en els marges de la indústria. La sessió, amb presentació i col·loqui a càrrec d’ Áurea Ortiz, professora d’Història del Cine de la Universitat de València i tècnica del departament de programació de la La Filmoteca i crítica de Cine, serà d’entrada lliure fins a completar aforament.

🎞PARA NO OLVIDAR; LA CENSURA DEL FRANQUISMO (1971) de Manuel Esteban Marquilles

🎞VOTAD, VOTAD, MALDITOS (1977) de Lorenzo Soler

🎞LA EDAD DEL SILENCIO (1978) de Gabriel Blanco

Nit Temàtica

 

Malgrat tots els nostres esforços ens ha sigut impossible contactar amb els responsables del curtmetratge “Per a no oblidar: la censura del franquisme”. Preguem per tant que els mateixos es posen en contacte amb nosaltres per a solucionar la qüestió dels drets d’autor.