ACTIVITATS PARAL·LELES

Aquestes són les activitats paral·leles que tindrem en aquesta edició:

TALLER: DESGRANANDO EL CORTOMETRAJE, a carrèc de Chema García Ibarra

Destinat a estudiants d’audiovisuals i joves realitzadors, l’objectiu del taller és debatre, mitjançant la pròpia experiència del docent, sobre l’observació de la realitat que ens envolta com a font d’inspiració per a construir el fet cinematogràfic.

director chema garcia ibarra- Taller Cortometraje

MASTERCLASS: EL ROL DE LA MUJER EN EL CINE DEL SIGLO XXI, A càrrec de Judith Colell. Presenta Áurea Ortiz.

La situació de la dona al cinema de la indústria cinematogràfica no deixa de ser un reflex del que passa a la societat en altres àmbits. Actualment, la mitjana aproximada de presència femenina en els camps creatius del cinema i l’audiovisual es d’un 14%. Això significa que queda un llarg camí per recórrer. Un camí que no és impossible: experiències dutes a terme a països com Suècia ens mostren que sols és qüestió d’una mica de voluntat per iniciar, per pura justícia, aquests necessaris canvis.

Judith Colell- Masterclass