GUANYADORS DEL CONCURS DE GUIONS 2017

Un any més tornem a trobar entre els guions participants no dos sinó tres guions que van captar l’interès del jurat per damunt dels altres. 29 anys de concurs de guió donen per a molt, i és un plaer poder gaudir any rere any d’aquestes històries que poden acabar convertint-se en grans curts. Òscar Bernàcer, Miguel Ángel Berenguer García i Beatriz Martínez Sanchis van ser els creadors dels guions guardonats en aquesta edició, i des d’ací volem felicitar-los i donar-los les gràcies per compartir les seues obres amb nosaltres.

Enguany EDAV (Escriptors De l’Audiovisual Valencià), que porta anys col·laborant activament amb el festival, ha decidit posar un altre gra d’arena més per a enriquir el concurs de guió, dotant al guanyador del primer premi d’aquesta modalitat amb una inscripció gratuïta durant un any en la seua associació, un punt de trobada de vertiginosa activitat per als escriptors i escriptores de l’audiovisual valencià, que durant tot l’any no cessa de realitzar activitats i tractar de potenciar aquest mitjà.

 

No podem deixar d’agrair a tots els que participeu de manera habitual en el festival, amb una grandíssima quantitat de guions que demostren que el curtmetratge a València està ple d’idees, projectes i ganes de narrar històries. Veure com molts d’aqueixos guions que ens presenteu s’acaben convertint any rere any en curtmetratges que podem gaudir en el propi festival, com és el cas de Benvingut a casa”, de Miguel Marcos, Noelia Martínez i María Mínguez, guanyador del premi al Millor Curtmetratge de Ficció en aquesta edició del festival, i que va guanyar el Primer Premi de Guió en el XXV Concurse de guió,  fa que ens òmpliga d’orgull i alegria que el concurs de guió haja arribat fins a ací, i que puga servir com un primer punt de suport per a estes històries.

DESCARREGA EL PDF ACÍ

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.