SELECCIONATS QUARTMETRATGES 2017

A continuació teniu la relació dels curts que han sigut seleccionats pel Jurat de Quartmetratges i que es projectaran al públic els dies 18, 19 i 20 d’octubre pròxim.

Els curts premiats es donaran a conèixer el dia 21 d’octubre, en la gala de clausura del festival.

Gràcies a tots i a totes per la vostra participació! Un any més la participació ha sigut massiva, i encara que ens encantaria projectar-los tots, el temps del que disposem és limitat.


Relació de curts seleccionats en el 34 Concurs de Curtmetratges de Quart de Poblet Quartmetratges 2017:

A Nou Moles con color
Carlos Daniel Gomero.  13′ 32″  Documental
A Nou Moles con color és un retrat viu del barri de Nou Moles a través dels seus veïns i veïnes i la seua diversitat cultural.

Aburrimiento
Gabriel Ochoa.  10′ 10″  Ficció
Un parc, una quedada, un nóvio que arriba tard, veiem una pel·lícula de vampirs? 1ª part de PAR3NTESIS, històries on dos són tres.

Aniversario
Miquel Bixquert.  14′ 59″  Ficció
Aniversario és una road movie emocional en la qual Andreu i Emilia, dos ancians que viuen en un poble de l’interior de Castelló, intentaran esborrar el record d’un aniversari dolorós a través d’un viatge fins la mar.

Apropiació indeguda
Ana Maria Ferri Frigola.  8′ 58″  Ficció
Cada dia, Sergio trau a passejar al seu gos Coco, l’única companyia que té des que Carla se’n va anar. Un dia el du fins a Láquesis, la tenda favorita de Carla, que pareix emetre una màgia poderosa. L’aparició d’un captaire i un sortilegi en cadena canviarà la vida dels protagonistes.

Bienvenido a casa
Miguel Marcos.  14’52” Ficció
La història d’una família al llarg de 50 anys contada sense eixir del rebedor de sa casa.

Blanca i la Cova dels Somnis
Joaquín Gil.  15′  Ficció
Blanca, seguint el rastre d’un antic mapa, busca “La Cova dels Somnis”, un lloc misteriós del qual reneguen els habitants del poble i protegit per estranys personatges fantàstics.

L’única ajuda amb què comptarà és Emma, una estranya xiqueta.

Bus Story
Jorge Yudice.  10′ 22″ Ficció
Com cada matí, ell troba la xica desconeguda completament dormida en el bus. No ha parlat mai amb ella però sap on s’hi baixa. El problema és que hui no es desperta i està a punt de perdre la seua parada.  Caldria apropar-se per a despertar-la?

Crisis
Abdellah Erkaina.  12″ Ficció
Els límits de la desesperació d’una família sumida en la misèria.

Dieciocho
Tonet Ferrer. 8’40” Ficció
Què passaria si estiguérem educats dins del canibalisme? És el 18 aniversari de Jennifer. De menú: una sopa d’ulls, dits en salsa i artells fregits. Tot molt normal fins que… Feliç aniversari!!

El somni de la seua vida
Jaume Bayarri. 13’21”  Ficció
Josep Maria és un home de mitjana edat. Viu sol i col·lecciona els codis de barres d’una coneguda marca de fulles d’afaitar per a participar en un concurs: EL SOMNI DE LA SEUA VIDA.

Extraterrestres
Simón Fariza.  5′ 30″ Ficció
Lola té una revelació de la seua germana major Mari Carmen, ha contactat amb els extraterrestres per a anar-se’n eixa mateixa nit a Ganímedes perquè el seu nóvio l’ha deixat. A Benigànim? No, a Ganímedes.

La mudanza
Federico Ceca Bastante.  12′ 02″ Ficció
És l’últim dia de mudança i Vicent rebusca entre les caixes algun record que l’ajude a aplaçar-la. A l’altra part de la finestra, Amparo, la seua dona, gaudeix de la festa d’acomiadament amb els convidats, un grup de fallers desenfrenats.

Amparo prompte se n’adona de l’absència del seu home i farà el possible per espitjar-lo cap a l’altra part de la finestra.

Life in Boxes
Alexander Lemus 4’54”  Documental
La vida en caixes, els objectes com a forma de records. Edward Lachman ens ensenya el seu loft a Nova York on viu envoltat de caixes que contenen 70 anys d’història.

¿Lo ves?
Patty Bonet. 10’39” Documental
Desenfocat. Així és com veig des que vaig nàixer. Borrós…Difuminat…I endemés, en ocasions, la llum em cega completament. Com explicar o donar a entendre com veig? Dia a dia m’enfronte a situacions en què la poca visió pareix ser un focus de limitacions…També el meu aspecte.

Lucrecia
Eva Marín.  12′ 42″ Ficció
Lucrecia narra la història d’una actriu pròxima als 50 anys que li costa sobreviure amb la seua professió, ja que cada vegada són menys les ofertes de treball que rep, ja que quasi no s’escriuen papers per a dones de la seua edat.

Marhaba (Hola)
Emilio Martí López.  9′ 45″  Animació
Mohamad va haver de deixar sa casa a Síria fugint de la guerra. A Grècia es va convertir en un no-refugiat, malvivint durant mesos amb una lona com a sostre. Ell i altres xiquets participaren en el taller en què es va produir Marhaba: Els escoltes?

Ni dos, ni cuatro
Sergi González Fernández.  18′ 33″ Documental
Juanma ha sigut bicampió del món, bicampió d’Europa i 9 vegades campió d’Espanya de tricicle. Juanma va nàixer, com ell mateix diu, amb una xicoteta discapacitat anomenada paràlisi cerebral…

Paranoia Alopécica
Carles Gómez Alemany.  12′ 44″ Ficció
Miquel és un jove que només té una preocupació en la vida: la por a quedar-se calb.

Piscina
Carlos Ruano.  9’39” Ficció
Santi i Jota són dos amics de barri de tota la vida. Com molts, ni estudien ni treballen; solen passar la vida entre litrones al parc i comentant quina de les seues amigues està més bona. Però a Jota pareix que li preocupa alguna cosa.

Primeros días
Luis E. Pérez.  13″ Ficció
Alba i Martín, amb gran sacrifici, lluiten dia a dia per salvar el poc que els queda en comú. La seua relació ha travessat infinites crisis, però ninguna ha aconseguit tal magnitud.

Sé lo que quieras
Marisa Crespo i Moisés Romera.  0’10” Ficció
En aquest món, si lluites i t’esforces, pots aconseguir els somnis. I Yulissa, una jove colombiana, està ací per poder-ho demostrar.

Shame
Alberto Rey.  6′ 23 Animació
Ahmad, un innocent xiquet de Síria que viatja amb son pare (i un centenar de refugiats més) en pastera rumb a Europa, veu truncades les esperances d’arribar a la terra promesa després del naufragi d’aquesta…

The Neverending Wall
Silvia Carpizo de Diego.  12′  Animació
The Neverending Wall és la història de Seele, protagonista d’aquest curtmetratge. La nostra història, la de tots els espectadors. És un recorregut per les emocions després d’un esdeveniment traumàtic, un relat que evidencia l’essència de l’ésser humà.

Tsunami in Pee Pee
Mª José Anrubia.  7′ 40″ Documental
Per a aquells que no saben com va ser el Món abans que nasqueren. Perquè aprenguen a apreciar el que tenen.

Un domingo cualquiera
Sergi Miralles.  18′  Ficció
La troballa de la caixa d’un test d’embaràs fa esclatar el que semblava un tranquil dinar familiar.

Vampiro
Álex Montoya. 20′ Ficció
Un guionista va a l’encontre d’una prostituta de carretera i li proposa conversar a canvi de la tarifa usual. Està escrivint un guió amb un personatge paregut a ella i vol documentar-se.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.