ELS VALENTS: GUANYADORS DEL CONCURS DE GUIONS

En l’espot del festival d’enguany, Oscar Bernácer va decidir centrar-se en un aspecte molt concret del procés creatiu que comporta la realització d’un curtmetratge. Eixe primer pas que va de la idea a la paraula escrita. Eixe primer pas de valentia. Era un bon recordatori que tot gran curtmetratge comença assentant-se a escriure la història que ens passa pel cap. El guió és la pedra angular sobre la qual es recolza tota la resta

En la Gala de Cloenda del passat dissabte 24 d’octubre, revelàrem no solament els curtmetratges guanyadors, sinó també els guions que finalment han sigut guardonats en aquesta edició del Concurs de guions. Cada any són més els guions presentats i igual que en els curtmetratges, el nivell és molt alt, prova d’açò és la decisió del Jurat d’atorgar en aquest cas una Menció especial a un tercer guió participant. Tres valents que es van asseure i van donar forma a eixes històries que ara podem gaudir. 

Volem aprofitar aquest moment per agrair-vos la participació a tots i cadascun de vosaltres. Considerem que el Concurs de Guions és una de les nostres grans joies, i tenim intenció de seguir donant-li suport i buscar maneres de donar-vos el protagonisme que us mereixeu. Un pas important va ser l’inici, fa tres anys, de la col·laboració regular amb EDAV, la qual cosa ens ha permès comptar amb grans autors que ens han oferit unes masterclass en les últimes edicions dedicades especialment al guió, una col·laboració que seguirem desenvolupant en el futur. 

Ací podeu trobar una versió digital del quadern que conté els dos guions premiats aquest any, però us animem a que passeu per la Casa de Cultura a recollir una còpia impresa del mateix. Gaudiu de la seua lectura, i comenceu a preparar les notes de la vostra història.

Sigueu valents.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.