BLOCKBUSTER. Projecció i xerrada amb l’equip

blockbuster
Divendres que ve a les 19:30h projectarem el llargmetratge BLOCKBUSTER i comptarem amb la presència de:

TIRSO CALERO, director de la pel·lícula, i guionista de sèries de televisió tan famoses com “Ana y los siete”, “L’Alqueria Blanca” i ” Amar en tiempos revueltos”, entre unes altres.

-FERNANDO ESTESO, un dels actors que la protagonitzen, i figura icònica de la comèdia espanyola que ha protagonitzat èxits  de taquilla com “Los bingueros”, “Al este del oeste” o “Yo hice a Roque III”, entre moltes unes altres, i que en Blockbuster realitza el seu primer paper dramàtic.

És una oportunitat única per a veure el cinema més d’a prop, de la mà de la gent que ho duu a terme.

Què és Blockbuster?
Un homenatge al setè art, en general i al món dels actors, en particular.

Aquest és el gran objectiu d’una pel·lícula original i diferent com és Blockbuster”. Volem que l’espectador comprenga com l’amor cap al cinema és capaç d’aconseguir impossibles, com la màgia de les pel·lícules permet omplir d’il·lusió unes vides que només tenen desesperança i com la professió d’actor és tan apassionant com desconeguda per al gran públic…

L’aventura d’un veterà actor que està de tornada de tot i d’un apassionat xaval que, volent aprendre què és el cinema… descobrirà què és la vida.

El nostre protagonista, Manolo Zarzo, interpreta a un vetera professional de la interpretació que és un comprès de grans noms com Sancho Gracia, Paco Rabal, Juanjo Menéndez, Fernando Rey, Juan Luis Galiardo o Carlos Larrañaga… Tots ells ja morts i per als quals va dedicada aquesta pel·lícula. L’espectador s’emocionarà, riurà i plorarà al costat d’un actor que interpreta a un actor però, en el fons, no és més que un ésser humà… Perquè els actors, nus de vestidures i maquillatges, són, abans de res, persones.

Igual que John Wayne, en l’ocàs de la seua carrera va tenir la seua homenatge-acomiadada en “The shootist” o Henry Fonda va fer el propi en “On golden pond”, creiem que un actor com Manolo Zarzo, amb 82 anys i més d’un centenar de pel·lícules a les seues esquenes, mereix un reconeixement d’aquest tipus.

blockbuster_2El repartiment de la pel·lícula inclou noms mítics en la interpretació espanyola com Jesús Guzmán, Luis Varela, María José Alfonso, Fernando Esteso… al costat de joves valors com Adam*Jeziersky, Beatriz Serén o Xulio Abonjo.

Estem davant una història que combina realitat i ficció, que parla de la gent del cinema i que suposa, a més, un cant a la vida… i a la mort digna.
Perquè “Blockbuster” també és una història d’aprenentatge i de superació. I d’amistat. Tots els personatges del film, d’alguna o una altra manera, es mouen per sentiments, per impulsos… Ben siga per a viure o per a morir.
En definitiva, una pel·lícula feta des del cor per a arribar al cor dels
espectadors. Una proposta cinematogràfica diferent i estimulant.

(Extracte del Dossier de Premsa) 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.