BASES DEL VI CONCURS CURTS PER MÒBIL

CARTELCortosMovil-20141. PARTICIPANTS: podran participar els/les jóvens de Quart de Poblet que estiguen escolaritzats/des en Secundària. Es podrà participar individualment o en grup (màxim 2 persones).

2. TEMA DEL CONCURS: Prevenció de l’ABSENTISME ESCOLAR

3. REQUISITS: cada curt es presentarà en format DIGITAL (3gp, Mov, mp4, etc), amb un grandària en pantala mínim de 320X240 píxels i una duració mínima de 30 segons i màxima de 3 minuts.

INSCRIPCIÓ: en els centres escolars de Quart de Poblet o en l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament (Joanot Martorel,30).

4. PRESENTACIÓ DE LES OBRES: la recepció de les curts es realitzarà del 1 al 17 d’octubre del 2013, en la Regidoria d’Educació (Joanot Martorel,40 tel. 961534075). El curt s’entregarà gravat en un cd o dvd.

5. HORARI DE RECEPCIÓ: de diluns a divendres, de 9 a 14 hores.

6. PREMI: al milor vídeo una TABLET. 7. SELECCIÓ: l’organització del concurs farà la preseleció de les obres presentades i es reserva el dret d’excloure totes aqueles el contingut de les quals siga obscé, violent, sexista, racista o vulnere algun dret fonamental de la persona. El jurat, format per l’Alcaldesa com a presidenta, o el/la membre de la corporació municipal en qui delegue i 2 especialistes en la matèria., determinaran les que seran exhibides públicament i concedirà el premi. El jurat podrà deixar desert el concurs.

8. LIURAMENT DEL PREMI: tindrà loc el dia 25 d’octubre en la Gala de clausura de QUARTMETRATGES.

 10. OBSERVACIONS: l’Ajuntament de Quart de Poblet es reserva el dret de reproduir en una còpia el curt premiat i el podrà projectar sense finalitat comercial. Les persones que concursen es responsabiltzen que no existisquen drets a tercers per l’ús de peces musicals en les obres presentades, ni cap reclamació per drets d’imatge de les persones que apareguen en eles. L’organització no es responsabiltza dels acidents imprevists que puguen afectar les obres presentades. El fet de participar en aquest concurs suposa l’aceptació d’aquestes bases.

ELS CURTS PARTICIPANTS ENTRARAN A FORMAR PART D’UN CANAL ONLINE PER AL SEU POSIBLE VISIONAT.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.