Coneix als membres del Jurat de Quartmetratges 2012

Els membres del Jurat de Quartmetratges 2012 ja té al seu poder les obres participants a aquesta nova edició del festival i breus resoldran el seu veredicte.

Ací vos els presentem perquè pugueu saber més sobre la seua trajectòria professional, en breus coneixerem els seleccionats per participar a QMT 2012.

IRIS LEZCANO

Aquesta jove actriu valenciana s’ha convertit en una de les cares més reconegudes de la xicoteta pantalla gràcies a l’èxit aconseguit amb el seu treball interpretatiu a sèries com L’Alqueria blanca o Maniàtics, dins del panorama audiovisual valencià i a l’exitosa Sin tetas no hay paraíso, a l’àmbit nacional.

Iris també ha intervingut en sèries de reconeguda trajectòria com Hospital Central o El Comisario així com en TV Movies realitzades per destacats directors com Sigfrid Monleón a Síndrome laboral i Entre dos reinos, amb Miguel Perelló.

Compagina el seu treball a la televisió amb el del món del teatre. Els últims treballs en els que l’hem pogut veure són Un jardín francès, de l’autor George Feydeau i dirigida per Ximo Solano i Después de la lluvia, comèdia de Sergi Belbel, dirigida per Ramón Moreno.

Visita la seua pàgina oficial

JOSEP PITARCH

Josep Pitarch és professor, editor, productor i director, a més del guanyador del Premi al Millor Curtmetratge de Quartmetratges 2011 amb Un año y un día.

Amb una llarga trajectòria dins de l’audiovisual, des de 2007 dirigeix La Taca Produccions, productora amb la que ha desenvolupat, entre altres, el llargmetratge documental Més enllà del mur (2010), que ell mateix ha escrit i dirigit, la sèrie de TV 4cats (2009) i el curtmetratge La Quarantamaula, a més del ja anomenat.

El seu vincle amb el món de l’audiovisual comença a ser reconegut amb alguns dels videoclips més carismàtics d’Obrint Pas, grup del que ell mateix va formar part com a baixista, i entre els que destaquen El Circ dels Invisibles (2009),Viure (2010) o La vida sense tu (2011), entre molts altres.

En la seua carrera com a documentalista destaquen el ja anomenat Més enllà del mur, basat en la gira d’Obrint Pas per territoris palestins (2010), La Riuà, 50 anys després, documental realitzat per al diari Levante-EMV i que va codirigir al 2007 o el que va ser Premi Enderrock Assaltant el paradís (2006).

Ha treballat com a realitzador de tot tipus de formats audiovisuals; ficció, publicitat, videoclip, documental, i diversos DVD’s musicals, com ara Envit a Vares, d’Al Tall (2006), En Moviment! d’Obrint Pas (2005) i  IV-III-VI, de Disidencia (2007). Al llarg de la seua trajectòria professional ha treballat en diverses productores, així com a Televisió Valenciana. Actualment col•labora habitualment com a realitzador al Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València, on imparteix clases des de 2006.

A més de formar part del nostre jurat, aquest any Josep Pitarch dirigirà l’ spot oficial de Quartmetratges 2012 i impartirà el Curs de realització de videoclips emmarcat dins de la nostra programació.

 

 

 

BEATRIZ GARCÍA ALÒS

Beatriz García Alòs ha treballat sense interrupció com a guionista i analista de guions des de 2004 en diferents àmbits de l’audiovisual.

Va començar la seua formació a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la UIMP, complementant-la amb diversos cursets i seminaris de reconegut prestigi.

Encara que el seu treball com a escaletista -dialogista de Medusa Producciones De Festa, emesa per RTVV, avala el seu treball al terreny del guió documental, és al camp de la ficció on ha desenvolupat la major part de la seua trajectòria. Ha format part de l’equip de guionistes de sèries diàries com Negocis de família i Les moreres, continuant com a argumentarista i dialogista de sèries de gran repercussió a l’audiovisual valencià com Socarrats, L’Alqueria Blanca i la més recent Bon dia, bonica.

En 2009 va rebre l’ajuda al desenvolupament de projectes de l’IVAC amb el projecte de TV Movie Todo por una medalla, que va produir un any després amb Mat Media.

A més del treball com a guionista destaca la seua labor com a corresponsal en la Comunitat Valenciana de la Revista electrònica “Guión Actualidad”, premiada pels premis GAG (Guionistes Associats de Catalunya) 2005.

Beatriz García va ser membre de la Comissió Avaluadora de les Ajudes a la Creació de Guions de Llargmetratges Cinematogràfics a l’IVAC en 2007 i ha estat guardonada amb diversos premis i beques com la atorgada pel programa MEDIA PLUS de la Comunitat Europea a la Formació i el Premi “Concurs d’Idees per a Projectes de Ficció” de RTVV al projecte Primera Instancia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.