INICI

Quartmetratges

Com cada any, el Festival de Curtmetratges i deGuions per a Curtmetratges de Quart de Poblet torna replet de bones propostes per a tots els públics. La cita tindrà lloc el 20 d’octubre i conclourà el 22, amb el lliurament de premis als guanyadors.

Quartmetratges porta vint-i-vuit anys difonent el treball que es fa casa, sent una porta oberta per als nous realitzadors valencians que troben al festival un espai on mostrar i compartir les seues idees, així com veure recompensat una labor resultat de l’esforç de molts professionals que terballen dur per fer-se un lloc en aquest món que és el cinema.

Però també és un lloc de trobada entre els mateixos professionals on poder intercambiar coneixements i valorar els treballs que es mouen a territori valencià.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.